BÄNDI

Kadotettu Lumous on juuri se oikea bändi juhliisi. Aitoa ja elävää musiikkia häihin, syntymäpäiville, pikkujouluihin, tapahtumiin jne.

Ei juhlia ilman musiikkia.

Monipuolinen ohjelmistomme on valittu valssista – humppaan, rokista – poppiin. Soitamme ja toteutamme myös tapauskohtaisesti toivekappaleita – melkein jokainen keikka on oma räätälöity kokonaisuus.

Kokoonpano 2019

Jani Romo – laulu, kitara
Risto Ylönen – basso, taustalaulu
Joni Romo – rummut
Pekka Siitari – kitara
Tapio Kallberg – haitari

Taustaa

Kangasniemeläinen Kadotettu Lumous aloitti toimintansa 2000-luvun tienoilla nimellä Trio Lumous, jonka perustivat Jani Romo, Risto Ylönen ja Petri Karjalainen. Ohjelmisto koostui suomalaisista iskelmistä ja ikivihreistä kappaleista, jotka toteutettiin moniäänisellä laulannalla akustisella kitaralla säestettynä. Tällä kokoonpanolla soitettiin muutamat juhannuskeikat. Karjalainen siirtyi toiminnasta sivuun, koska bändin kysyntä keikkarintamalla lisääntyi.

Bändiin saatiin mukaan rumpali Joni Romo, kosketinsoittaja ja saksofonisti Pekka Romo sekä kitaristit Harri Nykänen ja Petri Hokkanen. Muutama vuosi tuolla kokoonpanolla soitettiin keikkoja, pelkistetysti nimellä Lumous, ja repertuaariin oli ilmestynyt laajalti pop- ja rockkappaleita tanssimusiikin rinnalle. Ajan saatossa kitaristi Harri Nykänen jäi pois bändistä ja Pekka Romon korvasi Janne Pynnönen, joka kosketinsoittimen lisäksi toi mukanaan haitarinsa sekä upean taustalaulunsa maustamaan musiikillista ulosantia.

Vuonna 2010 bändiä pyydettiin Keski-Suomen hää- ja juhlamessuille viihdyttämään messukansaa. Edessä kuitenkin oli nimen vaihto, koska Lumous nimi oli jo eräällä toiselle bändillä käytössä. Lumous oli tästä eteenpäin Kadotettu Lumous.

Vuoden 2015 tietämillä Petri Hokkanen jäi bändistä pois keskittyäkseen Energia-yhtyeeseen ja hänen tilalleen pestattiin Pekka Siitari. Kesän 2018 lopulla Janne Pynnönen ilmoitti jäävänsä pois yhtyeestä. Haitari-virtuoosi Tapio Kallberg liittyi kokoonpanoon vuoden 2018 lopulla.